لطف کردید
من اون موقع نصب فن کولر به برادرم که خودش ده پانزده سال هست اسمبل می کنه گفتم مبادا پلاستیکی چیزی باشه
ولی گویا نبود . همین قسمتی که نشان دادید نقطه نقطه های سبز رنگی بود فکر کنم خمیر سیلیکون بود چون بعد که دوباره بازش کردم
دیدم یه کمی حالتش تغییر کرده بود ( خودمون خمیر نزدیم ، حتی فن کولر ساده خود پردازنده خمیر سیلیکون داشت ، ولی خب این فن کولر حرفه ای رو استفاده کردیم پس به احتمال زیاد مشکل از این چیزها نیست )
** اگر این مدل فن کولر گاما 300 هفتاد هزار تومنی واقعا برچسبی داشته من که ندیدم و چیزی نکندیم ازش
بایوس آره F5 هست ولی این دو بایوسه بودنش شاید مشکل پیش آورده از کجا بدونم کدومش داره کار می کنه ؟
حالا دوستان نظرشون رو بفرمایند منم این رو دوباره چک می کنم ولی اگر لاستیک و برچسبی بود که توی اون صد درجه باید بوی
پلاستیک سوخته بلند می شد و بعد که باز کردم دوباره دیدم چنین حسی که مثلا قبلا پلاستیکی اونجا بوده نداشتم و فکر نکنم .
من خودم کارهایی کردم توی ویندوز تونستم مشکل رو تا 80% حل کنم
ولی توی بایوس همچنان مشکل سر جاش هست
ولی خب بازم مشکل هست نمیشه منکرش شد و با کارهایی که ای بسا بعدها مشکل رو چند برابر کنه ظاهرا مشکل رو حل کرد
منتظر نظرهای دوستان می مونم و چشم به اون صفحه هم سر می زنم .
من نمی دونم چرا هر چی مشکل عجیب در جهان هست باید سر من بدبخت بیاد ؟
همه قطعات اصل از جای معتبر خریداری شده قبلش همین جا مشاوره گرفتم برای خرید الان باید عین موشک کار کنه ولی
از یک سیستم ده سال پیش هم داغون تر هست فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم

Bookmarks